Connect with us

Isu Semasa

Patut Dimurahkan Rezeki! Walau Niaga Air Tepi Jalan,

Published

on

Pelakon dan pelawak Amir Raja Lawak sebagaimana semua ketahui telah mengusahakan perniagaan air minuman dengan berniaga di tepi jalan untuk mencari rezeki demi kelangsungan hidup.

Baru-baru ini melalui perkongsian di media sosial, Amir, 33 tahun atau nama sebenarnya Mohammad Amirullah Azmi memuat naik gambarnya sedang berurusan di kaunter PPZ. Wajahnya tersenyum gembira sebagai tanda syukur atas rezeki yang diperolehinya sepanjang tahun ini melalui perniagaan yang diusahakannya.

Menurutnya, dia bersyukur diatas rezeki yang dikurniakan sepanjang tahun 2022 ini dan berterima kasih kepada mereka yang telah menyokong perniagaan air jagungnya Amirreka HQ dan perniagaan bundle Amirreka Garment – Bundle Diver.

“Tahun 2023 saya doakan agar saya dapat berkongsi rezeki lebih lagi supaya lebih ramai yang dapat manfaat, aamiin in shaa Allah.

“Air jagung in shaa Allah saya akan ‘start’ niaga balik awal 2023 sebab nak selesaikan beberapa hal dan nanti saya akan buka untuk ejen juga, apa-apa saya ‘update’ nanti. “Terima kasih semua,” tulisnya.

Advertisement

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata memberikan pujian dan turut meluahkan rasa bangga dengan Amir. Bahkan ramai juga yang terus mendoakan agar Amir berjaya di dalam perniagaan yang diusahakan dan sekali gus dimurahkan rezeki.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending