Connect with us

Isu Semasa

“Secalit make up pun tiada di wajah” Ramai puji penampilan Lisa Surihani

Published

on

Nama Lisa Surihani bukan lagi asing dalam industri seni Tanah Air. Bakat lakonan aktres cantik itu tidak boleh dinafikan lagi dan deretan filem lakonannya pernah menjadi bualan suatu masa dahulu.

Namun, sejak mendirikan rumah tangga dan tampil dengan imej berhijab, Lisa yang kini bergelar Datin dilihat lebih menumpukan kehidupan kepada keluarga.

Kongsi kisah penghijrahan. Walau bagaimanapun, dia tetap rajin berkongsi momen kesehariannya di media sosial dan para peminat dapat melihat penghijrahannya menjadi lebih baik.

 

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Lisa Surihani Mohamed 💋 (@lisasurihani)

Semalam, Lisa telah diundang ke Meletop bagi berkongsi serba sedikit perjalanan penghijrahannya seperti yang kita lihat sekarang.

Banyak perkongsian bermanfaat
Selain daripada perkongsian-perkongsian yang bermanfaat daripada Lisa dan juga dua pengacara hebat, Nabil Ahmad serta Uyaina Arshad, beberapa penonton Meletop juga memuji penampilan pelakon itu yang tetap cantik walaupun hadir tanpa menggunakan sebarang makeup.

Hal tersebut dikongsikan juga satu akaun TikTok yang kebanyakkan komen di dalamnya memuji keayuan isteri kepada pengarah terkenal, Yusry Abdul Halim kerana cukup sederhana.

Advertisement

Ni baru beauty with brain
Rata-rata komen yang ditinggalkan warganet bersifat positif lebih-lebih lagi Lisa yang membawa aura cukup baik untuk semua yang menonton.

Warganet juga akui yang kisah penghijrahan pelakon ‘Lagenda Budak S ’ ini memberikan inspirasi buat mereka dan akan menjadikan pelakon berkenaan sebagai contoh untuk istiqomah dalam mempelajari agama.

“beauty with brain n beriman in Sha Allah hingga akhirnya”
“dahlaa cantik sopan santun lembot je. bijak pulak tu lisa ni.Untung yusry dapat isteri mcm ni..”
“she’s so amazing”

“secalit warna pn xde di wajah beliau”
“I cannot.. datin Lisa ni antara contoh artis
yg humble and bila datin bebual tu, boleh rasa keikhlasannya….”

Advertisement

“Masyaa Allah…. Mngalir air mata… Smoga terus istiqomah”
“BESTNYA KALAU MELETOP BINCANGKAN HAL AGAMA SEPERTI INI”

“Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar.. Subhanallah cantiknya awk lisa”
“sejuk mata tengok artis malaysia.…..bangga tengok ramai yg dh tutup aurat. terbaikk”

“Masya allah. I smiled while listening to what lisa said. Really inspiring. Subhanallah”

“Lipstik pn xpakai….dia betul2 ikut landasan yang betul, wanita jgn menarik perhatian.. rmai
jgk tgk y berpurdah pun kening lukis
mascara, ctc lens..”

Sunber : omm & meletop

Advertisement

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:l

Advertisement
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending