Connect with us

Isu Semasa

Belum Mula Cakap Lagi Dah Menangls, Reaksl Uyaina buat ramai sebakk

Published

on

Minggu lalu kemarahan netizen terhadap seorang pelawak ini iaitu Shuk Sahar kembali memuncak selepas menonton sedutan klip temuramahnya bersama Pak Nil dalam rancangan ‘Hard to Heart’.

Malah semenjak isu perselingkuhan itu selebriti tersebut boleh dikatakan kehilangan satu persatu termasuklah pekerjaan, rakan-rakan serta keluarga.

Cukup sampai sini je, sebab mungkin Sera tak mampu nak bahagiakan dia. Kalau itu luahan dan cerita dari sebelah Shuk, namun semalam cukup mengejutkan apabila produksi rancangan `MeleTOP’ tampilkan pula si isteri iaitu Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Rossa Sera.

Walau bagaimanapun, baru sahaja hendak melangkah masuk wanita itu jelas tidak dapat menahan rasa sebak sehingga perlu ditenangkan oleh pengacara Nabil Ahmad dan juga Uyaina Arshad.

Jelasnya dengan nada tersekat-sekat, kemaafan yang diberi kepada suami sebelum ini ibarat menyakiti hatinya sendiri sehingga tidak mampu lagi bertahan.

Advertisement

Sera tak pernah nak salahkan dia apa-apa…Sera yakin bukan senang juga dia nak Ialui semua tu.

Dalam pada itu, Sera akui kini punca kekuatannya untuk teruskan hidup dan hadapi semua ini adalah semata-mata kerana anak-anak serta mak ayah.

Malah dia juga enggan meletakkan kesalahan 100 peratus ke atas Shuk selain akur itu adalah ujian untuknya juga sebagai seorang suami. Sehingga ke harini, ibu kepada dua anak itu masih lagi menyokong dan berikan kata-kata semangat kepada artis lelaki berkenaan.

Tengok muka Nabil macam “Ya Allah hai..dalam hati kau ni Shuk, geram je dengan perangai kau”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama sebak melihat kehadiran Sera dalam rancangan tersebut. Dalam pada itu, ramai yang merasakan wanita itu seorang yang cukup tabah kerana masih lagi mampu memaafkan si suami meskipun berat.

Advertisement

“Dalam tangis tu. Nampak rossa masih sayang. Tapi shuk.. Tak ada jaminan kesetiaan untuk
rossa”
“Tak payahla balik semula.berapa banyak kali nak sakltkan hati”

“Cuba buat mcm intan, dia ikhlas lepaskan suami dia dulu, and see dia jumpa org lebih
baik, paham susah Tapi dia buat demi DIRI DIA to dia cakap”
“Suka nabil yang sekarang, jaga percakapan dah, nampak beradab dan professional”

“tgk pd keadaan sera mash mudah menangis,dia belum redha lg.semoga sera kuatkan semangat. .lupakan syuk,ada jodoh yg lebih baik utk awk..”
“bgus Nabil skrg.… sllu bg kata2 yg baik”

“ni la hal yang paling menakutkan untuk wanita, trauma tu takkan hilang, biar bermaafan 100kali pon tp kesan tu sampai matl”
“tgok muka nabil mcm ‘Ya Allah hai..’ dalam hati “kau ni syuk…geram je aku dgn perangai kau”

“betul lah tu. bila dia bagi peluang, dia still rasa skit. sbb shuk tak pernah nak amik peluang ni untk berubah betul2. tetap lang salah yg sama”
“kalah episod sinetron cite dyorang ni”
“sera mash syg tapi dia juga ingin melupakan. cuma perlukan masa. berat mata kita memandang, berat lagi dia yg memikul. kalau betul kita ambil berat”

Advertisement

Sumber : Klsah Dunla

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Advertisement
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending