Connect with us

Isu Semasa

Awet muda btul mak nya

Published

on

Hasil tinjauan di Instagram milik Datin Anne Ngasri, dia telah berkongsikan satu video di mana dia telah meluangkan masa bersama anak sulungnya iaitu Andul Warits di asrama pada hujung minggu lalu. Abdul Warits merupakan anak sulung Anne hasil perkahwinan pertamanya terdahulu.

Warits yang kini sudah berusia 16 tahun itu kini bersekolah di Kolej Yayasan Saad di Durian Tunggal, Melaka. Anne tidak melepaskan peluang untuk meluangkan masa bersama Warits untuk menghilangkanrasa rindu, Anne juga turut membawa anak-anaknya yang lain.

Namun apa yang menarik perhatian daripada video tersebut adalah penampilan Anne dan Warits yang masing-masing dilihat seperti seorang kakak dan adik. Warits yang kini sudah tinggi daripada ibunya, manakala Anne kelihatan tersangat lah awet muda walaupun sudah berusia 37 tahun.

VIDEO:

 

Advertisement

 

Warits juga kelihatan sangat rindukan adik-adiknya. Video tersebut telah mendapat banyak tanda suka serta komen yang menarik dari netizen. Ada yang meninggalkan komen memuji penampilan Anne yang kelihatan sangat muda seperti seorang kakak kepada Warits. -TTK

KOMEN NETIZEN:

 

Advertisement

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending