Connect with us

Isu Semasa

“Ayah tetap ayah..” Lama tk jumpa anak, luahan shvk undang sebal

Published

on

Perkongsian sebuah video daripada pelawak ShukSahar ternyata mencetvskan rasa hiba netizen.

Menerusi video berdurasi kurang dua minit itu, Shuk berkonqsi momen dia bersama anak perempuannya, Ain.

Tambah pilu, kapsyen di posting berkenaan juga
membuatkan ramai yang sebak dan simpati dengan nasib menimpa pelawak tersebut.
“Ayah rindu Ain dan Aimy, nanti raya kita jumpa taw,” tulisnye.

Menerusi komen di media sosial, kebanyakannya
menasihatkan Shuk untuk bersabar. Malah, ramai yang meminta supaya semua mengetepikan soal kontr0versi terdahulu kerana video berkenaan
memfokuskan terhadap kerinduan Shuk terhadap anaknya.

“Sabar, ayah tetap ayah Shuk”.
“Siapa pun dia, apa pun dia, apalah hak kita untuk menilai.

Advertisement

Rezeki dia Allah dah susun”.
“Sedih la bila Shuk cakap macam tu,” tulis beberapa netizen.

Terdahulu, pergolakan rumah tanga Shuk dan isterinya Rossa Sera terus menjadi
tanda-tanya selepas Sera mah memfailkan perceraian terhadap pelawak itu pada November tahun lalu.

Sera dan Shuk mendirikan rumah tangga pada 2015.
Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Nur Qurratu Ain, 5 dan Nur Assyifatu Aimi, 2.

Sumber : gempak

Pelawak ShvkSahar tampil meluahkan perasaan berhubung kemelut rumah tangganya yang dikatakan sedang terg0lak’ ketika ini.

Advertisement

Menerusi satu siarang langsung di TlkTok, Shuk akui dia sekali pun tldak pernah melenting dengan tanggapan orang ramai serta dan komen netlzen terhadapnya.

“Saya sekali pun tak pernah melenting, aku terima guys, “Orang kata Shvk cvrang, tak padan dengan muka, aku cuma nak korang fikir betul-betul life aku korang tak tahu story dia sepenuhnya, itu saja boleh cakap.

“Macam mana aku struggle, bila aku hilang semua macam mana aku try cari ruang. “Mungkin kadang-kadang, siIap aku nampak besar pada korang, aku minta maaf. “Kalau rasa apa yang korang tengok tak suka di mata korang aku minta maaf,” katanya.

Tambahnya, dia memilih untuk tidak menceritakan kisah sebenar yang berlaku di media sosial. “Untuk cerita sebenar sepenuhnya tentang diri ni, aku tak nak cerita di media sosial.

“Biar orang betul-betul kenal je tahu, Aku minta maaf, kalau korang rasa tak best. “Malah di bulan puasa ini juga aku ambik kesempatan maafkan korang,” katanya.

Advertisement

Terdahulu, pergolakan rumah tangga Shvk dan isterinya Rossa Sera terus menjadi tanda-tanya selepas Sera mahu memfaiIkan perceralan terhadap pelawak itu pada November tahun lalu.

Sera dan Shuk mendirikan rumah tangga pada 2015. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Nur Qurratu Ain, 5 dan Nur Assyifatu Aimi, 2.

Sumber : Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Advertisement

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending