Akibat Cinta Ditolak, Remaja Dirogol Dan Ditusuk Dengan Batang Cangkul

Saat Sedih Di Bilik Mayat Ketika Keluarga Serta Para Doktor Menatap Wajah Allahyarham Enon Buat Kali Terakhir ,Kejadian Yang Mengejutkan Seluruh Negara Indonesia Serta Negara Jiran Malah Sudah Tersebar Satu Dunia Kisah Pembunuhan Tragis Ini.

3 Lelaki Àlim,Iman & Akim Yang Merogol serta Membunuhnya Si Enon Adalah Lelaki Yang Jatuh Hati Serta Mempunyai Perasaan Cinta Terhadap si mati, Rintihan Si Enon Langsung Tidak Di Endahkan Oleh Ketiga-Tiga Pelaku Kejadian Malah Salah Seorang Dari Mereka Terus Menosok Hulu Cangkul Ke Dalam Kemaluan Mangsa Sehingga Menembusi Perut,Paru2 serta Hampir Mengenai Jantung Mangsa.

Namun Mangsa Sudah Tidak Dapat Di Selamatkan Lagi Walaupun Ketika Kejadian Mangsa Di Temui Masih Hidup Tetapi Sudah Tidak Mempunyai Tenaga Apabila Di perlakukan sangat kejam.Pengakuan dan motif pelaku

-Rahmat 16,Mengaku Merogol mangsa dan memasukkan tangkai cangkul Dan menendangnya hingga masuk kedalam kemaluan mangsa.

Motif pembunuhan:Selalu ditolak mangsa berhubungan intim.

-Arif 24,Mengaku mencakul leher mangsa dan menggigit payudaranya dan memegang kaki mangsa saat tangkai cangkul di masukkan.

Motif pembunuhan:Cintanya ditolak Banyak kali

-Imam Harpiadi 24,Menggunakan bantal mendekap mangsa dan menyayat wajah mangsa menggunakan sudu garpu.

Motif pembunuhan:Selalu di perli karena memiliki wajah yang buruk dan cintanya ditolak

Waktu kejadian Kamis (12/5/2016) pukul 23.30 malam jumaat.

Polda Metro Jaya, Kombes Pol Krishna Murti mengatakan ketiga pelaku menyukai mangsa Ketiganya mendekati korban namun ditolak.

“Berdasarkan bukti keterangan, ketiganya berusaha melakukan pendekatan pada mangsa, tapi mangsa tidak mahu,” katany