Sarah ditahan 23 kali dalam masa 10 tahun

Tallahassee (Florida): Sejak 10 tahun lalu Sarah Wulchak (gambar) menjadi wanita yang “sangat sibuk” dan keadaan itu dapat disaksikan melalui perubahan fizikalnya dalam 25 gambar polis.

Sarah, 34, disabitkan dengan pelbagai kesalahan daripada mencuri kereta, menceroboh hingga menyebabkan kecederaan dan membawa kepada 23 tangkapan sejak 2003.

Semua kes itu berlaku di daerah Volusia.

Dalam gambar polis pertamanya, dia kelihatan berkaca mata dan sihat, tetapi 10 tahun kemudian imej itu hanya tinggal kenangan.

Walaupun kebanyakan kesalahannya kecil, Sarah menjadi perhatian pada Januari 2013 selepas didakwa menggigit hingga putus telinga teman lelakinya di bilik tidur mereka. Keadaan itu memaksa mangsa, Steve Bolin, 53, mendapatkan bantuan polis untuk menyelamatkan diri.

Polis berkata, Bolin sedang memakan sepinggan spageti di rumah mereka di DeLand apabila berlaku pertengkaran. Keadaan kemudian menjadi tidak terkawal memaksa Bolin berlindung di dalam biliknya tetapi Sarah tetap menyerang dan menggigit – hingga putus – telinga mangsa.

Sarah ditahan di sebuah hotel tempatan sejurus selepas kejadian. Dia turut ditahan empat kali atas kesalahan membabitkan insiden menggigit telinga. – Agensi