Remaja lelaki didakwa hilang di Villa Nabila

JOHOR BAHRU – Seorang remaja lelaki berusia 16 tahun dilaporkan hilang selepas masuk ke dalam sebuah villa terbiar yang dikenali sebagai Villa Nabila di Jalan Skudai, di sini.

Timbalan Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Supritendan Abdul Samad Salleh berkata, remaja yang berasal dari Majidee, di sini itu dilaporkan keluar dari rumah sejak kelmarin namun tidak pulang ke rumah sehingga kini.

Abdul Samad bagaimanapun menafikan laporan yang tersebar di laman sosial Facebook yang mendakwa terdapat kira-kira 30 remaja yang hilang di villa terbabit menyebabkan villa tersebut dikerumuni orang ramai sejak awal pagi tadi.

“Ibu remaja berkenaan ada menghubungi rakan anaknya itu sebelum dimaklumkan anaknya itu telah masuk ke dalam Villa Nabila ini.

Nama Mangsa Adalah Mohd Izzat Hussin Umur 16 Tahun.

Mohd Izzat
Kecoh

Pintu masuk villa

“Usaha mencari remaja tersebut masih dijalankan di villa berkenaan sama ada benar dakwaan remaja tersebut masuk dan hilang di dalamnya,” katanya.

Beliau turut mengesahkan ibu remaja terbabit turut membuat laporan polis di Balai Danga Bay di sini pukul 1 pagi tadi.

Pernah diceritakan bahawa,Villa Tersebut Dimiliki Oleh Keluarga Kaya.Nabilla Menjadi Yatim Bila Kematian Ibubapanya.Kerana Tamak,Nabilla Dibunuh Kejam Oleh Ibu Tiri Dimana Mayatnya Telah Disimen Disalah Satu Bahagian Dinding Villa Tersebut.