Johari Pain Sudah Bersedia Kerat?

Ini pengumuman paling gila dan bodoh yang pernah kita jumpa!

Takkan sebab tak berkeyakinan dengan kemampuan atlet Malaysia di temasya sukan Olimpik sampai nak mengaku KERAT ++++ “TUT” tak percaya? Tengok gambar di bawah

apa  dah jadi????

Disebabkan terlalu yakin bahawa atlet kita tidak mampu membuat apa-apa, maka seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Johari Pain telah meletakan cabaran akan mengerat alat sulitnya jika Pandelela Rinong memenangi sebarang pingat dalam acara terjun 10m platform individu wanita yang berlangsung di Olimpik London awal pagi tadi. Dan sebaliknya yang telah berlaku:

Usaha nak kesan profile dia kat Facebook pagi ni tak berjaya… Dia dah matikan akaun dia. Tak ada maklumat yang dapat dikumpul mengenai siapa Johari Pain buat masa ni. Apa pun…persoalan terpenting…BERANI KE JOHARI PAIN MENGERAT ANUNYA KINI?

Apa pun dia telah minta maaf secara bersungguh2 di laman twitternya.

Pengajaran. kalau nak mencabarpun, biarlah logik akal. Jangan tunjukkan kegilaan yang MELAMPAU! lepaS ni johari Pain buka akaun FB pakai nama ya?